Bericht

Evenementenkalender

Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Bekijk per jaar Bekijk per maand Bekijk per week Bekijk vandaag Zoeken Ga naar maand

Zwangerschapsyoga

Maandag 19 Juni 2017, 06:30pm - 08:00pm
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Hits : 1526

De zwangerschap is een fase in je leven waarin signalen van je lichaam heel duidelijk aanwezig zijn omdat er zoveel verandert. Contact maken met je lichaam en je kindje is daarom een belangrijk onderdeel van de lessen. Daarnaast is er ook aandacht voor de voorbereiding op de bevalling en de transformatie tot moeder.

In een cyclus van 10 lessen werken we toe naar de bevalling. Aan de hand van diverse thema’s krijg je informatie, doen we houdingen en is er aandacht voor de adem. Het laatste kwartier drinken we thee en kun je vragen stellen of ervaringen uitwisselen. Het is een doorlopende groep, tussen de 20 en 25 weken starten is ideaal, maar je mag ook eerder of later beginnen. Verlengen tot aan de bevallingsdatum is mogelijk.

Tijdens de partnerles bespreken we de rol van je partner tijdens de zwangerschap en de bevalling.

Kosten: € 125 voor 10 lessen, inclusief partnerles, een geluidsopname van beginmeditatie en eindontspanning en een hand-out met een samenvatting. In de schoolvakanties zijn er geen lessen.

Website: www.theasmit.com

Contact : Thea Smit

Terug