Bericht

Evenementenkalender

Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Bekijk per jaar Bekijk per maand Bekijk per week Bekijk vandaag Zoeken Ga naar maand

Yoga Wieteke

Woensdag 07 Juni 2017, 09:30am - 11:00am
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Hits : 7974

Yogales bij Yogawieteke is op een inspirerende en ook ontspannen manier bezig zijn met je eigen lichaam via Hatha yoga. Hatha yoga betekent het in balans brengen van lichaam, geest, gevoel en verstand. De Hatha yoga neemt de asana’s ( lichaamshoudingen) en pranayama’s ( ademhalingsoefeningen) als uitgangspunt.
In ons leven hebben we door ervaringen een manier van bewegen opgebouwd. Vaak uit zich dit in een éénzijdig bewegingspatroon. In de lessen gaan we dan ook werken met de asana’s en de ademhaling. Waardoor je meer bewust wordt van de beweging in jezelf, je lichaam en je geest.
Yoga is een proces waarin je bezig bent op fysiek en mentaal niveau. Het brengt je meer bij je eigen kern en is niet competitief, yoga doe je voor jezelf. Het heeft effect op hoe je letterlijk in je lijf zit.
Of je nu al jaren met yoga bezig bent of je komt voor de eerste keer, iedereen is welkom. In mijn lessen wissel ik stevige, krachtige houdingen af met naar binnen kerende, rustige houdingen. We gaan zowel werken aan kracht als aan soepelheid. Ik zal in mijn lessen altijd blijven kijken naar individuele uitdagingen.

Meer informatie of opgave voor een proefles: klik hier

Contact : Wieteke van Meer

Terug