Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Bekken centraal – Beleving in beweging

28-11 @ 10:00 - 12:30

In deze workshop staat je bekken centraal. Je bekken is het veerkrachtige en stabiele middelpunt van je lichaam. Ze vormt de verbinding tussen onder en boven. Bewust met je bekken bezig zijn heeft invloed op je hele lichaam. De stand van je bekken heeft gevolgen voor je knieën, benen en onderrug. De tonus (spanning) van je bekkenbodemspieren beïnvloedt alle andere spieren. Net als een steen die in het water gegooid wordt steeds wijdere kringen veroorzaakt.

Via lichaamsbewustzijn en verbeelding kun je de organisatie van je houding en bewegingen veranderen. Je waarneming verbetert waardoor je hersenen en zenuwstelsel meer informatie krijgen. Daarmee kunnen ze je lichaam efficiënter aansturen.

Zo creëer je een nieuwe vorm van balans, stabiliteit en flexibiliteit waar je hele wezen van profiteert.

Bij de workshops ‘Beleving in Beweging’ focus je op wat je lichaam wil en wat jouw eigen lichaam góed doet. Je leert meer over hoe je lichaam werkt en is opgebouwd. Je zintuigen worden op een speelse manier geprikkeld om ruimte te creëren voor verandering. Verbeelding, muziek en beweging ondersteunen het proces. Na een fijne actieve workshop ga je vol inspiratie naar huis en heb je genoeg meegekregen om zelf thuis in praktijk te brengen.

Zeg vaarwel tegen overbodige spanning en creëer een transformatie om opnieuw soepel en lenig te worden.

Kosten: € 37,50
Door: Nora Knol
Franklin Methode® bewegingspedagoge level 3
Fully certified STOTT PILATES® instructor
Tanz der Gegenwart cerificaat

Aanmelden: info@studionoraknol.nl
www.studionoraknol.nl
Facebook: FranklinMethodeNederland

Gegevens

Datum:
28-11
Tijd:
10:00 - 12:30
Evenement Categorie: