Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Van onder tot boven, van top tot teen

17-04 @ 10:00 - 12:30

Je beweeglijkheid en je houding worden bepaald door wat je in het dagelijks leven het meeste doet. Voor veel mensen is dat tegenwoordig een zittend bestaan en niet heel gevarieerd. Wat zich uit in hoe we bewegen en staan. Gelukkig is dat te veranderen.

We zijn gemaakt om vloeiend en gecoördineerd te bewegen. Dat doen we niet zomaar, maar op basis van functionele spier-bindweefsel ketens (slings). Deze slings lopen van je voeten naar je hoofd en van binnen naar buiten. En omgekeerd. Elke sling heeft zijn eigen unieke taak. Maar ze werken altijd samen met en worden beïnvloedt door de andere slings. Zo wordt dynamische stabiliteit en vrijheid van bewegen gecreëerd.

In deze workshop gaan we opzoek naar hoe we bewegen, waar bewegingen beginnen en hoe we ze afmaken. Om bewuster, sterker en soepeler terug te keren naar onze dagelijkse bestaan.

Bij de workshops ‘Beleving in Beweging’ focus je op wat je lichaam wil en wat jouw eigen lichaam góed doet. Je zintuigen worden op een speelse manier geprikkeld om ruimte te creëren voor verandering. Verbeelding, muziek en beweging ondersteunen het proces.

Na een fijne actieve workshop ga je vol inspiratie naar huis en heb je genoeg meegekregen om zelf thuis in praktijk te brengen.

Kosten: € 37,50
Door: Nora Knol
Franklin Methode® bewegingspedagoge level 3
Fully certified STOTT PILATES® instructor
Tanz der Gegenwart cerificaat

Aanmelden: info@studionoraknol.nl
www.studionoraknol.nl
Facebook: FranklinMethodeNederland

Gegevens

Datum:
17-04
Tijd:
10:00 - 12:30
Evenement Categorie: