Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Pilates en Slings in Motion – basis

24-06 @ 11:45 - 12:45

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every week that begins at 11:45 on vrijdag, repeating until 9-07-2022

De Pilates lessen gegeven door Nora Knol zijn een mix van klassieke STOTT PILATES® oefeningen en Slings in Motion oefeningen.

Pilates is een spiertraining  waarbij je werkt vanuit het centrum aan balans, coördinatie, kracht en uithoudingsvermogen. Eerst stabiliseren en dan bewegen. Dat maakt je sterk en standvastig. Maar behalve sterke en soepele spieren heb je ook elastisch en veerkrachtig bindweefsel nodig.

Slings in Motion is een spier/bindweefsel training die werkt aan souplesse en vrijheid van bewegen. Bindweefsel is datgene wat om de spieren heen zit en de spieren en botten met elkaar verbindt. In bindweefsel bevinden zich ook heel veel zenuwcellen. Via het bindweefsel neem je waar hoe en waarheen je beweegt.

Spieren en bindweefsel zijn een onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Pilates en Slings in Motion zijn de perfecte combinatie om je spieren en je bindweefsel te trainen. Om een gezond evenwicht te creëren tussen de tonus (spanning) van de spieren en de spankracht van het bindweefsel. Voor een soepel, sterk en veerkrachtig lichaam. Een lichaam dat in staat is om adequaat op wisselende en onverwachte omstandigheden te reageren. Dat geeft bewegingsmoed. En bewegingsmoed brengt je zo wel fysiek als geestelijk en mentaal in optimale conditie. Je kunt de wereld aan op alle fronten.

De lessen zijn onderverdeeld in niveau’s (basis, midden en gevorderd) zodat iedereen op zijn of haar eigen niveau kan trainen en toch een volledig oefenprogramma doorloopt.

Niveau

1 en 2 basis

3 en 4 midden

5 en 6 gevorderd

Zomer cursus van 31 mei t/m 8 juli 

Kosten: 6 lessen = € 69,— 

Dit is inclusief

-opname van de les. Deze opname is nog een week beschikbaar is om terug te kijken.

-gelegenheid tot inhalen van gemiste lessen. Kan in de studio als er plek is en online altijd.

aanmelden: info@studionoraknol.nl

www.studionoraknol.nl

Gegevens

Datum:
24-06
Tijd:
11:45 - 12:45
Evenement Categorie: