Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Pilates en Slings in Motion lessen niveau 6

11-06 @ 09:15 - 10:15

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every week that begins at 09:15 on vrijdag, repeating until 10-07-2021

De Pilates lessen gegeven door Nora Knol zijn een mix van klassieke STOTT PILATES® oefeningen en Slings in Motion oefeningen.

Pilates is een spiertraining  waarbij je werkt vanuit het centrum aan balans, coördinatie, kracht en uithoudingsvermogen. Eerst stabiliseren en dan bewegen. Dat maakt je sterk en standvastig. Maar behalve sterke en soepele spieren heb je ook elastisch en veerkrachtig bindweefsel nodig.
Slings in Motion is een spier/bindweefsel training die werkt aan souplesse en vrijheid van bewegen. Bindweefsel is datgene wat om de spieren heen zit en de spieren en botten met elkaar verbindt. In bindweefsel bevinden zich ook heel veel zenuwcellen. Via het bindweefsel neem je waar hoe en waarheen je beweegt.
Spieren en bindweefsel zijn een onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Pilates en Slings in Motion zijn de perfecte combinatie om je spieren en je bindweefsel te trainen. Er ontstaat een gezond evenwicht tussen de tonus (spanning) van de spieren en de spankracht van het bindweefsel. En creëer je een soepel, sterk en veerkrachtig lichaam. Een lichaam dat in staat is om adequaat op wisselende en onverwachte omstandigheden te reageren. Zo ontstaat bewegingsmoed.

En bewegingsmoed brengt je zo wel fysiek als geestelijk en mentaal in optimale conditie. Je kunt de wereld aan op alle fronten.

De lessen zijn onderverdeeld in niveau’s (basis, midden en gevorderd) zodat iedereen op zijn of haar eigen niveau kan trainen en toch een volledig oefenprogramma doorloopt.

Niveau
1 en 2 basis
3 en 4 midden
5 en 6 gevorderd

Zomercursus van 25 mei t/m 9 juli
7 lessen = € 77,–
aanmelden: info@studionoraknol.nl

www.studionoraknol.nl

https://www.facebook.com/PilatesGroningen

Gegevens

Datum:
11-06
Tijd:
09:15 - 10:15
Evenement Categorie: