Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Start zomer cursus – Pilates en Slings in Motion

31-05 @ 08:00 - 19:00

Pilates en Slings in Motion zijn de perfecte combinatie om je spieren èn je bindweefsel te trainen. Dit doen we door te werken aan stabiliteit, elasticiteit en ontspanning.

Stabieler wordt je door te werken aan de diepste laag spieren. Daarnaast werken we ook aan een optimale spanning van het bindweefsel. Zodat ook het bindweefsel bij kan dragen aan dynamische stabiliteit. 

Elastischer wordt je van verende, swingende bewegingen. Maar daarvoor moet je wel kunnen stabiliseren. Anders vlieg je alle kanten op. 

En focussen op je lichaam brengt sowieso al ontspanning. Door af en toe tijd te nemen, om het effect van de oefeningen op te nemen en te verwerken, verdiep je de ontspanning. 

Als leidraad nemen we de spier-bindweefsel verbindingen (de Slings) die over je hele lichaam lopen van onder tot boven, van voor naar achter en van links naar rechts. Elke van deze verbinding heeft een eigen route en functie. Ze kruisen elkaar en gaan weer verder terwijl ze beweging en kracht aan elkaar doorgeven. Liefst ongehinderd

Als deze krachten in balans zijn ontstaat er een support van binnenuit, gemak en bewegingsvrijheid. Je houding optimaliseert en je kunt vrij blijven ademhalen. 

Zo krijg je (weer opnieuw) vertrouwen in je lichaam en ontwikkel je bewegingsmoed.

De lessen zijn onderverdeeld in niveau’s (basis, midden en gevorderd) zodat iedereen op zijn of haar eigen niveau kan trainen en toch een volledig oefenprogramma doorloopt.

Niveau

1 en 2 basis

3 en 4 midden

5 en 6 gevorderd

Zomer cursus van 31 mei t/m 8 juli 

Kosten: 6 lessen = € 69,— 

Dit is inclusief

-opname van de les. Deze opname is nog een week beschikbaar is om terug te kijken.

-gelegenheid tot inhalen van gemiste lessen. Kan in de studio als er plek is en online altijd.

Gegevens

Datum:
31-05
Tijd:
08:00 - 19:00
Evenement Categorie: