Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Rug in beweging – wordt vitaler, sterker en soepeler

18-05-2019 @ 10:00 - 12:30

Je rug vertelt je veel over je dagelijkse gewoontes en activiteiten. Hoe je zit, staat en beweegt vertaalt zich in de manier waarop je rug er uitziet. Geen twee ruggen zijn gelijk. Iedereen heeft zijn of haar eigen bewegingspatroon. Door de bewegingsmogelijkheden van je eigen rug te ontdekken, zul je ervaren dat al je bewegingen makkelijker worden.

Tijdens de workshop ‘Rug in beweging’ ontdekken we spelenderwijs de eigenschappen van de rug en de bewegingen die een rug van nature allemaal maken kan! Je leert wat jouw rug nodig heeft om gezond te worden en te blijven. Soepeler, vitaler en sterker.

Beleving in beweging – workshops – om opnieuw soepel en zacht te worden

Beleving in beweging workshops zijn ontdekkingsreizen in je zelf. Bewegen en beleven horen bij elkaar. Nieuwe én heel oude bewegingsmogelijkheden ontdekken biedt perspectief op meer ontspanning en een betere houding. Door terug te gaan in de tijd en de verschillende ontwikkelingsstadia ontdek je oeroude patronen die je vandaag de dag kunnen helpen.

Door je bewust te worden van de sensaties in je lichaam open je nieuwe wegen om het functioneren van je lichaam te verbeteren. Aandacht en verbeelding creëeren een transformatie. Wisselende stimulansen dagen je zintuigen en reflexen uit. Er is geen anatomische voorkennis nodig. Je lichaam wijst de weg, ondersteund door de muziek.

“Beleving in beweging” is ontstaan uit een behoefte aan verdieping en bewustzijn via het lichaam en haar bewegingen op een speelse manier. Het is gebaseerd op Tanz der Gegenwart, Authentic Movement en de Franklin-Methode®.

Workshop: Rug in beweging
Kosten: € 37,50
Door: Nora Knol
Franklin Methode® bewegingspedagoge level 3
Fully certified STOTT PILATES® instructor
Tanz der Gegenwart cerificaat

Aanmelden: info@studionoraknol.nl
www.studionoraknol.nl
Facebook: FranklinMethodeNederland

Gegevens

Datum:
18-05-2019
Tijd:
10:00 - 12:30
Evenement Categorie: