Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Ruimte in je hoofd – van top tot teen

22-06-2019 @ 10:00 - 12:30

Zie je het al voor je: een leeg hoofd, alle tijd van de wereld en ruimte voor je zelf. Helaas is de realiteit vaak anders vanwege drukte en alle prikkels die dagelijks op ons afkomen. Je hoofd is een groot deel van de dag in gebruik. Niet alleen om te denken maar ook om te praten, te eten, te zien, ruiken en horen.

Het hoofd is voortdurend in beweging. En balanceert op het topje van de wervelkolom. Je hals is het doorvoerkanaal voor allerlei essentiële stoffen die naar de hersenen gebracht worden. Door ruimte te creëren in je hoofd creëer je ruimte in je lijf. Zo ontstaat een optimale wisselwerking. En ervaar je steeds meer vrijheid en ontspanning.

Bij de workshops ‘Beleving in Beweging’ focus je op wat je lichaam wil en wat jouw eigen lichaam góed doet. Je leert meer over hoe je lichaam werkt en is opgebouwd. Je zintuigen worden op een speelse manier geprikkeld om ruimte te creëren voor verandering. Verbeelding, muziek en beweging ondersteunen het proces. Na een fijne actieve workshop ga je vol inspiratie naar huis en heb je genoeg meegekregen om zelf thuis in praktijk te brengen.

Deze keer speciale aandacht voor de relatie tussen het hoofd en de voeten.

Kosten: € 37,50
Door: Nora Knol
Franklin Methode® bewegingspedagoge level 3
Fully certified STOTT PILATES® instructor
Tanz der Gegenwart cerificaat

Aanmelden: info@studionoraknol.nl
www.studionoraknol.nl
Facebook: FranklinMethodeNederland

Gegevens

Datum:
22-06-2019
Tijd:
10:00 - 12:30
Evenement Categorie: