Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Uitnodiging Open Workshop WIYS

18-09 @ 13:30 - 16:30

Maak kennis met deze unieke diepwerkende methodiek.
Ervaar direct wat WIYS voor jou en je leven kan betekenen.
Iedereen kan een thema inbrengen, dat ‘gelopen’ gaat worden.

Met WIYS ervaar je direct wat jou beweegt.

Het is een verrassend ongecompliceerde liefdevolle manier om uit je hoofd te komen en naar je gevoel, je lichaam en je innerlijk weten te gaan. Je leert jezelf, de ander en je omgeving op een dieper niveau kennen, want WIYS maakt zichtbaar en voelbaar wat je beweegt: wat is, wat mist en wat nodig is om de volgende stap te zetten.  

Tijdens WIYS ontstaat verbinding met jouw natuurlijke zelfherstellende vermogen en ook met natuurlijke hupbronnen om je heen. Je krijgt inzicht in patronen, samenhang, kernovertuigingen en meer. Hierdoor kun je herstellen, in je kracht en tot je recht komen, transformeren, het mooiste uit jezelf halen en stappen zetten om te zijn en te leven, zoals jij dat wilt. 

Met gemak en een grote dosis aandacht, kun je met WIYS onderzoeken wat in werk-, leven-, team-, project – of relatieverband mag gebeuren om energie te laten stromen, flow te voelen en (innerlijk) te bewegen. Daarom wordt het wereldwijd ingezet in coaching, leiderschap- en organisatieontwikkeling, therapie, mediation, teambuilding, creatieve- en spirituele processen, succesvol ondernemen en meer. 

Deelnemers geven aan onder te indruk te zijn van de ervaringen en inzichten, de transformerende werking en het diepgaand duurzaam resultaat

De Methodiek

WIYS combineert lichaamswijsheid, innerlijk weten, dieptepsychologie, one-ness, compassie, mindfulness, regressie, channeling, zelfonderzoek en meer. Het toont verwantschap met systeemopstellingen en werkt veel met 1 representant.  In de fysieke beweging van het Lopen (Walking) beweegt de representant “in de schoenen” van het thema of de vraagstelling. Door gewaarwording en beweging te combineren komt men op een dieper niveau van inzicht en een hoger niveau van (zelf) compassie.  De Loper (representant) ervaart een shift in bewustzijn en toont fysiek, energetisch en emotioneel datgene wat bij het gelopen thema of de vraagstelling hoort.  Het lichaam komt direct bij het weten, niet afgeleid door het denken. Verborgen informatie wordt zichtbaar maken, onbewuste motieven, patronen en verbanden worden ervaren. 

Programma

Tijdens deze workshop kan iedereen zelf de methodiek ervaren en zien dat WIYS breed inzetbaar en toepasbaar is voor een grote verscheidenheid qua doelgroepen en doelstellingen. Tijdens de workshop kun je zelf thema’s en vraagstukken inbrengen,  die heel uiteenlopend van aard mogen zijn:  werk, leven, liefde, ziekte, herstel, relaties, hulpbronnen, archetypes, gezin/familie/voorouders, ondernemen, strategie, organisaties, geld, succes, zingeving, spiritualiteit, astrologie, natuur, klimaat,  Eigenlijk kun je ‘alles’ lopen dat energie en dus informatie bij zich draagt.

Informatie voor deelname

Datum          18 september 

Tijd               13.30 uur tot 16.30 uur  (inloop vanaf 13.15 uur)

Locatie         Centrum Al Nour, Blekerstraat 17,

Kosten € 40,00  (incl. 21% BTW) 

Deelname via mail T.Brilman@kpnplanet.nl  kun je je opgeven o.v.v. je naam, adres/woonplaats en mobiele nummer.

Na bevestiging ontvang je een Tikkie om de kosten te voldoen en tijdens de workshop ontvang je je factuur. De kosten zijn fiscaal aftrekbaar

Voor meer informatie over de WIYS Methodiek en overige WIYS activiteiten kun je kijken op site:

https://teabrilman.nl/wiys-walking-in-your-shoes/    en  

https://teabrilman.nl/wiys-walking-in-your-shoes/wiys-walking-in-your-shoes-workshops/

Fijn om je te ontmoeten!

Hartelijke groet

Tea Brilman 

 Tea Brilman, coach, facilitator, adviseur en trainer, 

werkt al ruim 30 jaar in haar praktijk. Haar kracht hierbij is de balans tussen empathie, liefde voor mensen, deskundigheid en werk- en levenservaring. Haar missie is simpel: laat je licht zo helder schijnen, dat jij en anderen de weg kunnen vinden.  Haar eclectische stijl is ontstaan door een breed pallet qua interesse en ontwikkeling: na haar studie Arbeidsmarktpolitiek en Human Development volgt jarenlange ervaring in overheid en bedrijfsleven als begeleider van mens- en organisatieprocessen. Opleiding en training in Systematische- en Traumabegeleiding, Familieopstellingen, Energetisch Lichaamswerk en One-ness verrijken haar leven, voeden haar spiritualiteit en verdiepen haar werk.

Wanneer ze een aantal jaren geleden in aanraking komt met WIYS Walking In Your Shoes, voelt dat als “thuiskomen”.  Haar bevlogenheid  en de behoefte om de WIYS Methodiek met zoveel mogelijk mensen te delen, resulteert in een hechte verbinding met WIYS facilitators wereldwijd, gerichte introductie van de methodiek in Nederland, vele mooie workshops en de ontwikkeling van een Ervaringsprogramma voor WIYS Facilitators, die in hun beroepspraktijk deze mooie methodiek zelf willen aanbieden.  

www.teabrilman.nl

Gegevens

Datum:
18-09
Tijd:
13:30 - 16:30
Evenement Categorie: