Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Rust en herstel op elk moment

12-10-2019 @ 10:00 - 12:30

In onze drukke en volle agenda’s hebben we ook rust en herstelperiodes nodig. Eén van de beste en simpelste dingen die je kunt doen is liggen op de grond in de “constructive rest position”.

Tijdens de “Constructive rest position” (actieve rustpositie) lig je op de grond in een actieve positie en gebruik je je voorstellingsvermogen. Je stelt je beweging voor zonder echt te bewegen. Deze beweging is precies, heeft richting en plaats. Het werkt ontspannend en kalmeert je zenuwstelsel. Door dit regelmatig te doen ontstaat er een innerlijke wijsheid van waaruit je gaat bewegen. Je houding verbetert en je ervaart meer plezier en gemak.

In deze workshop leer je de “constructive rest position” en haar toepassingen. En wat er voor nodig is, is (bijna) niets. Iedereen kan het doen, ongeacht conditie en leeftijd.

Soepel door het leven? Doe mee met de workshops ‘Beleving in Beweging’ en merk wat je lichaam wil en wat jouw eigen lichaam góed doet. Je leert meer over hoe je lichaam werkt en is opgebouwd. Je zintuigen worden op een speelse manier geprikkeld om ruimte te creëren voor verandering. Verbeelding, muziek en beweging ondersteunen het proces. Na een fijne actieve workshop ga je vol inspiratie naar huis en heb je genoeg meegekregen om zelf thuis in praktijk te brengen.

Zeg vaarwel tegen overbodige spanning en creëer een transformatie om opnieuw soepel en lenig te worden.

Kosten: € 37,50
Door: Nora Knol
Franklin Methode® bewegingspedagoge level 3
Fully certified STOTT PILATES® instructor
Tanz der Gegenwart cerificaat

Aanmelden: info@studionoraknol.nl
www.studionoraknol.nl
Facebook: FranklinMethodeNederland

Gegevens

Datum:
12-10-2019
Tijd:
10:00 - 12:30
Evenement Categorie: