Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
Evenementenreeks Evenementenreeks: TRE

« Alle Evenementen

TRE

30-10-2023 @ 16:30 - 17:45

Wie heeft er baat bij TRE?

Aangezien het schudden van de spieren een onderdeel is van onze natuurlijke mechanismen als mens, kan iedereen baat hebben bij TRE. Het trillen of schudden van de spieren (ook wel neurogene tremoren genoemd) verhoogt de veerkracht van je lichaam, omdat het een diepe ontspanning veroorzaakt, die van nature de stress vermindert.

Het kan emoties verlichten, variërend van een lichte schrikreactie tot ernstige angsten. Het maakt niet uit of dit veroorzaakt is door werkstress, overmatige zorgen, relatieconflicten, lichamelijke stress of bijvoorbeeld trauma’s ten gevolge van ongelukken.

TRE kan dus voor iedereen spanning verlichten. Of je nu slachtoffer bent van een ongeluk of van een vorm van geweld, militair bent met PTSS, je je gezin wat harmonischer wilt krijgen, verlichting zoekt van werkstress of burn-out of gewoon lekkerder in je vel wilt zitten.

Deze lessenserie is voor iedereen die wil kennismaken met TRE én voor iedereen die kennis en gevoel weer wil opfrissen.

Als je al vaker TRE in een groep of met individuele begeleiding hebt gedaan, is de gevorderdengroep misschien beter voor je. Die groep zal in de lente van start gaan en meer informatie volgt. Stuur me vooral een bericht als je interesse hebt.

info@frankmauritz.nl of 0654235877

Groetjes,
Frank

Gegevens

Datum:
30-10-2023
Tijd:
16:30 - 17:45
Serie:
Evenement Categorie:

Contactgegevens

Nora Knol

Stuur een mail of bel

Locatie Centrum Al Nour
(tevens postadres)
Blekerstraat 17
9718 EA Groningen

Telefoonnummer: 06-2016 3298
E-mailadres: info@al-nour.nl

Inschrijving Kamer van Koophandel: 02041460

© Al Nour – Alle rechten voorbehouden